Επιστροφές Προϊόντων - tofillo - Βιολογικά βότανα & μείγματα μαγειρικής
Οι αποστολές των παραγγελιών θα ξεκινήσουν ξανά από τις 22/8. Καλό Καλοκαίρι!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 15€ (Για τον υπόλοιπο κόσμο από 120€)

Επιστροφές Προϊόντων

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 12 ωρών από τη στιγμή που ορίστηκε η παραγγελία σας. Το μήνυμα ακύρωσης πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση: [email protected]

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε 100% ικανοποίηση πελατών. Σε κάθε περίπτωση, σας ζητούμε να ελέγξετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που λάβετε λάθος ή προϊόν που έχει υποστεί φθορά, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μετά την παραλαβή (εντός 48 ωρών μετά την παράδοση) για να κανονίσετε την αντικατάσταση. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν:

 • Τα προϊόντα είναι ελαττωματικά ή λανθασμένα
 • Τα προϊόντα έχουν υποστεί φθορά

Για να γίνει αποδεκτή μια επιστροφή, το προϊόν που στέλνετε πίσω στην εταιρεία μας πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία παραλήφθηκε. Πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και άθικτο στην αρχική του συσκευασία με όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν. Εάν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις ή εάν λείπει κάποιο από τα παραπάνω έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν, το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και το προϊόν θα σας επιστραφεί με δικά σας έξοδα.

Επιστροφή χρημάτων: Εντός 14 ημερών και μετά την έγκριση της επιστροφής χρημάτων και την πληρωμή της αρχικής σας παραγγελίας, τότε θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω με καταθέση σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που μας αναφέρετε.

  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Shop

  Ευχαριστούμε πολύ τα παρακάτω websites για τη συνδρομή τους σε επιπρόσθετο, ελεύθερο φωτογραφικό υλικό (free stock) που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα μας:

  Pixabay.com
  Pexels.com
  Unsplash.com
  Freepik.com
  Canva.com
  Adobe.com
  Σταύρος Δεβεράκης (Φωτογράφος)