Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα μας τώρα
με έκπτωση -20% Βρες τα εδώ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 25€ (Για τον υπόλοιπο κόσμο από 120€)

Η φροντίδα μας Μετά τα Κτήματα

Το tofillo  ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο των βοτάνων το 2014. Είναι ένα δημιούργημα της εταιρίας  Ν.ΨΥΛΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. της οποίας το αντικείμενο είναι η παραγωγή, τυποποίηση – συσκευασία και εμπορία παραδοσιακών κρητικών βοτάνων, αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών και μαγειρικών μειγμάτων. Όλα εμπνευσμένα από τη φύση, ευεργετικά για την υγεία, βιολογικά και φυσικά, καθημερινής χρήσης και απόλαυσης.

Από το 2017 η μεταποιητική μονάδα της εταιρίας έχει εγκατασταθεί στο Βιοτεχνικό Πάρκο & Καλλιτεχνικό Χωριό Χανίων στην Κρήτη.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΚΡΗΤΙΚΑ
ΒΟΤΑΝΑ

ΦΥΣΙΚΑ
ΚΡΗΤΙΚΑ
ΒΟΤΑΝΑ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ
ΒΟΤΑΝΑ
&
ΜΕΙΓΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΕΣ
ΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΟ-
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ
ΕΤΙΚΕΤΑΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
HORECA

Στις εγκαταστάσεις μας  έχουμε δημιουργήσει  μία σύγχρονα οργανωμένη μονάδα μεταποίησης στην οποία  εφαρμόζονται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και η οποία λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018.

Η προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικότερα και ασφαλέστερα προϊόντα και γι’ αυτό η επιχείρησή μας χαρακτηρίζεται από πλήρη καθετοποίηση, έχοντας τον έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΞΗΡΑΝΣΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

•   Η παραλαβή των βοτάνων πραγματοποιείται την ημέρα κοπής τους και αμέσως οδηγούνται στο ξηραντήριο όπου σε απόλυτα σκοτεινό και καλά αεριζόμενο χώρο, ξεκινάει η φυσική διαδικασία ξήρανσής τους.

•   Με την ολοκλήρωση της ξήρανσης αποθηκεύονται προσωρινά σε κατάλληλες συνθήκες για τη βέλτιστη συντήρησή τους έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία μεταποίησης.

•   Ανάλογα τις ανάγκες τα βότανα τεμαχίζονται, αποφυλλώνονται, κοσκινίζονται και τοποθετούνται μέσα στα κατάλληλα σακουλάκια και κουτάκια για την τελική προώθησή τους σε αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

•   Όλες οι διαδικασίες πραγματοποιούνται χειρωνακτικά, με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι προκειμένου η κάθε συσκευασία να περικλείει λίγο από το πάθος και την αγάπη μας για τα προϊόντα μας.

Η επιλογή των βοτάνων για τη δημιουργία των μαγειρικών μειγμάτων γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια και το ποσοστό συμμετοχής τους υπερέχει σε σχέση με αυτό των μπαχαρικών.  

Η προμήθεια των μπαχαρικών γίνεται από πιστοποιημένες, αξιόπιστες εταιρίες και φροντίζουμε να συνοδεύονται από τα ανάλογα πιστοποιητικά που επιβάλλει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Όλες οι συσκευασίες που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένες και κατάλληλες για τρόφιμα.

Τα προϊόντα μας βγαίνοντας από την μεταποιητική μονάδα, αρχίζουν το ταξίδι τους στην ελληνική και στη διεθνή αγορά, προσφέροντας στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αυστηρών προδιαγραφών.  

  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Shop

  Ευχαριστούμε πολύ τα παρακάτω websites για τη συνδρομή τους σε επιπρόσθετο, ελεύθερο φωτογραφικό υλικό (free stock) που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα μας:

  Pixabay.com
  Pexels.com
  Unsplash.com
  Freepik.com
  Canva.com
  Adobe.com
  Σταύρος Δεβεράκης (Φωτογράφος)

  Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό