fbpx
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 15€ (Για τον υπόλοιπο κόσμο από 120€)

Το Βοτανικό μας Ταξίδι

Έτσι ξεκίνησε μια ιδέα να γίνεται πραγματικότητα...

Παρατηρώντας ότι κάποιες συνήθειες και προϊόντα που βρίσκονται στην καθημερινή μας διατροφική κουλτούρα, ήταν άγνωστα στο ευρύτερο κοινό, σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση της παράδοσής μας και την επιστημονική τεχνογνωσία μας, για να δώσουμε πρόσβαση  στους πολύτιμους θησαυρούς της κρητικής γης σε όλους τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Τα βότανα τα χρησιμοποιούμε εδώ και πολλές γενιές στην Κρήτη, τόσο για να ξεπεράσουμε ένα κρυολόγημα κάποιες στομαχικές διαταραχές, για να χαλαρώσουμε πριν τον ύπνο ή να τονωθούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και στη μαγειρική, δημιουργώντας την απαράμιλλη σε γεύση κρητική κουζίνα.

Αρχικά η ανησυχία μας ήταν πώς θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ικανοποιητικές ποσότητες βοτάνων χωρίς να προσβάλουμε την ισορροπία της φύσης… Ποια φυτά θα επιλέξουμε;

Εκεί η ίδια η φύση μας έδωσε τις απαντήσεις που αναζητούσαμε...

Πήγαμε στα κτήματά μας, τα οποία ήταν απαλλαγμένα από χημικά λιπάσματα και γεωργική κόπωση εδώ και χρόνια. Αξιοποιήσαμε το μοναδικό μικροκλίμα και τα βότανα που ευδοκιμούσαν ήδη εκεί. Και ξεκινήσαμε μια συστηματική και οργανωμένη βιολογική καλλιέργεια.

Εκτός της προσαρμοστικότητάς τους στο μικροκλίμα της Κρήτης, η γεύση, η ενεργητικότητα στην υγεία και η παραδοσιακή χρήση τους μέσα στους αιώνες, αποτέλεσαν παραμέτρους που λάβαμε υπόψη μας για την τελική επιλογή των βοτάνων που καλλιεργούμε.

Η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να οργανώσουμε την παραγωγή και την μεταποίηση ώστε να εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα και ασφάλεια σε όλα τα στάδια τα οποία ελέγχουμε οι ίδιοι. Επενδύοντας σε νέο ανθρώπινο δυναμικό και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες δημιουργήσαμε tofillo.

Το tofillo είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, tofillo είναι μία συλλογή βιολογικών κρητικών βοτάνων, tofillo είναι φυσικά βότανα και χόρτα της Μεσογείου, tofillo είναι βοτανικά μαγειρικά μείγματα.

Οι επιλογές μας έγιναν με κριτήρια τη γεύση, την ευεργετικότητα στην υγεία, την παραδοσιακή χρήση μέσα στους αιώνες αλλά και την ενδημικότητά τους στο μικροκλίμα της Κρήτης.

Οι Αξίες μας

Ακεραιότητα, ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
Υψηλή ποιότητα παραγομένων προϊόντων και υπηρεσιών.
Ασφάλεια. Φροντίδα και έλεγχος σε όλα τα προϊόντα μας, από την παραγωγή μέχρι την πώληση, ώστε να εξασφαλίζεται η ακεραιότητα της ποιότητας μέχρι την κατανάλωση.
Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών σε κάθε στάδιο συνεργασίας.
Πάθος για τη δουλειά μας και τα προϊόντα μας.
Οικογενειακή υπόθεση (family owned). Όλα τα στάδια από την παραγωγή έως και την τελική προώθηση των τυποποιημένων προϊόντων μας είναι για εμάς οικογενειακή υπόθεση.
Αυτοβελτίωση και εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Ευχαριστούμε πολύ τα παρακάτω websites για τη συνδρομή τους σε επιπρόσθετο, ελεύθερο φωτογραφικό υλικό (free stock) που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα μας:

Pixabay.com
Pexels.com
Unsplash.com
Freepik.com
Canva.com
Adobe.com
Σταύρος Δεβεράκης (Φωτογράφος)

Κερδίστε έκπτωση -15%

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για βότανα, συνταγές, αποκλειστικές προσφορές και για να λάβετε μία έκπτωση -15% για την πρώτη παραγγελία σας!