Πίσω από tofillo - tofillo - Βιολογικά βότανα & μείγματα μαγειρικής
Οι αποστολές των παραγγελιών θα ξεκινήσουν ξανά από τις 22/8. Καλό Καλοκαίρι!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 15€ (Για τον υπόλοιπο κόσμο από 120€)

Πίσω από tofillo

Σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε ξανά τον άνθρωπο στην φύση!

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα όταν η σχέση του ανθρώπου με τη φύση είναι ζωντανή. Η φύση θα φροντίσει για όλα, χαρίζοντας μας υγεία, έμπνευση και δημιουργικότητα.  Υπάρχει όμως τρόπος να μεταλαμπαδεύσουμε αυτή τη σχέση;

Μεγάλη πρόκληση για εμάς…

Το 2014 εγκαταστήσαμε τις πρώτες μας καλλιέργειες αρωματικών φυτών σε διάφορες περιοχές των Λευκών Ορέων της Κρήτης. Η αγάπη μας για τα βότανα και την Κρητική φύση εξελίχθηκε σε πάθος και κατέληξε στη δημιουργία του tofillo. Καλλιεργούμε βιολογικά, συλλέγουμε και μεταποιούμε χειρωνακτικά, προσφέρουμε παραδοσιακά τους θησαυρούς της Κρητικής γης.  Τελικά η σύνδεση με τη φύση μπορεί να είναι πιο απλή από ό,τι νομίζαμε. Ίσως να περικλείεται απλά σε μια αχνιστή κούπα ζεστού Κρητικού ροφήματος.

Είμαστε η Ρόδω και ο Νίκος, είμαστε tofillo.

Υπερήφανα καλλιεργούμε και σας προσφέρουμε βιολογικά κρητικά βότανα με όλη την αγάπη μας.

tofillo…relive nature

«Αγαπώ τις προκλήσεις και μια από αυτές ήταν για μένα να ασχοληθώ με ένα από τα πολυτιμότερα στοιχεία του τόπου μου, τα βότανά του. Τα βότανα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον άνθρωπο εδώ και αιώνες στο νησί μου. Πιστεύω ότι η επιστροφή στη φύση θα μας προσφέρει λύσεις στα προβλήματά μας, καθώς αποτελεί πηγή έμπνευσης μέσα από τα αρώματα και τις αισθήσεις που μας χαρίζει τόσο γενναιόδωρα. Σας προσκαλώ μέσω του ‘’tofillo’’ να ζήσετε και πάλι λίγο από τη φύση… και η φύση βρίσκει πάντα τον τρόπο να μας ανταμείβει όταν την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και αγάπη!».

Ρόδω Βασιλάκη

MSc Γεωπόνος

«Μετά από 16 χρόνια εμπειρίας ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ανακάλυψα την τελειότερη μηχανή! Αυτή η μηχανή είναι η ίδια η φύση…Η μηχανή που συνεχίζει ακατάπαυστα να λειτουργεί δίνοντας μας τους καλύτερους καρπούς της, την ίδια στιγμή που εμείς της προκαλούμε βλάβες. Κατάλαβα ότι αν την αντιμετωπίσουμε με αγάπη, τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά για τον άνθρωπο, καλύπτοντας του όλες τις πραγματικές ανάγκες και όχι μόνο της τροφής. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με αγάπη για αυτή την μηχανή και αυτή μου το ανταποδίδει».

Νίκος Ψυλλάκης

Φυσιολάτρης – Μηχανικός

Relive Nature...

Τα προϊόντα μας και η ταυτότητά μας είναι εμπνευσμένα από την φύση.

Το ίδιο και το όνομα.

Αναζητώντας ένα όνομα από την ίδια την φύση,  επιλέξαμε το μέρος με το οποίο τα φυτά αναπνέουν και αισθάνονται, αλλά και εκείνο που (μαζί με τα άνθη) μας δίνει την πιο έντονη γεύση στα παρασκευάσματά μας.

Το μέρος του φυτού είναι tofillo. Αποδίδουμε την ελληνική λέξη «το φύλλο» με λατινικούς χαρακτήρες.

  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Shop

  Ευχαριστούμε πολύ τα παρακάτω websites για τη συνδρομή τους σε επιπρόσθετο, ελεύθερο φωτογραφικό υλικό (free stock) που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα μας:

  Pixabay.com
  Pexels.com
  Unsplash.com
  Freepik.com
  Canva.com
  Adobe.com
  Σταύρος Δεβεράκης (Φωτογράφος)