Νέα Επιτυχία για την Μαλοτήρα -Διεθνής Διαγωνισμός AVPA
Οι αποστολές των παραγγελιών θα ξεκινήσουν ξανά από τις 22/8. Καλό Καλοκαίρι!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 15€ (Για τον υπόλοιπο κόσμο από 120€)

Νέα Επιτυχία για την Μαλοτήρα -Διεθνής Διαγωνισμός AVPA

Η συμμετοχή μας σε διαγωνισμούς ποιότητας αποτελεί για εμάς μια όμορφη πρόκληση καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να αναδεικνύουμε αυτό που αγαπάμε. Η απόκτηση άλλης μίας διάκρισης αποτελεί μία επιβράβευση όσων κάνουμε, όσων με τόση φροντίδα παίρνουμε από την ευλογημένη γη του νησιού μας.

Τσάγια του Κόσμου

Η συμμετοχή μας στο διεθνής διαγωνισμός ”Τσάγια του Κόσμου” AVPA από τη Γαλλία έφερε φέτος μια ξεχωριστή διάκριση. Βοτανικά τσάγια από όλο τον πλανήτη με μεγάλη παράδοση ήταν εκεί! Μεταξύ πολλών συμμετοχών, στην κατηγορία ‘’ Έγχυμα (φυτά για έγχυση εκτός από την Camelia sinensis), μείγματα και αρωματικά τσάγια’’ απονεμήθηκαν συνολικά 60 βραβεία. Η ανώτερη διάκριση του χρυσού βραβείου, δόθηκε σε μόλις 3 συμμετοχές! Ανάμεσα σε αυτούς, το tofillo με το βοτανικό τσάι μαλοτήρας – Κρητικό τσάι του βουνού (Sideritis syriaca).

Η ανώτερη διάκριση από ειδικούς στο χώρο του τσαγιού, μας γεμίζει χαρά και αποτελεί για εμάς μια θαυμάσια ευκαιρία να μιλήσουμε για άλλη μια φορά για ένα μοναδικό και αγαπημένο βότανο της Κρήτης γνωστό από την αρχαιότητα! Η μαλοτήρα μας διαθέτει πολλά όπλα στη φαρέτρα της. Παράδοση αιώνων, μακρόχρονη και καταγεγραμμένη χρήση για την ενδυνάμωση και την προστασία του οργανισμού, επισημασμένη από επιστημονικές μελέτες και διεθνή οργανισμούς, πολυβραβευμένη για τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, αναμφίβολα ξεχωρίζει και αξίζει της προσοχής όλων των φίλων των βοτανικών τσαγιών και όχι μόνο.

Βότανα με Αγάπη

Το tofillo από την αρχή του ταξιδιού του στον κόσμο των βοτάνων, θέλει μέσα από τα αρώματα και τις γεύσεις που προσφέρει και δημιουργεί, να φέρει πάλι τον άνθρωπο κοντά στη φύση. Με αγάπη στη φύση και ευγνωμοσύνη για όσα απλόχερα μας προσφέρει, προβάλλουμε με κάθε τρόπο τους θησαυρούς του τόπου μας. Προσφέρουμε ένα μικρό κομμάτι του σε όλα τα μέρη της γης μέσα από τα βοτανικά μας τσάγια. Το Κρητικό τσάι του βουνού (μαλοτήρα) αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους αξιότερους πρεσβευτές του τόπου μας που διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Κερδίστε 20% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία σας!

Κερδίστε έκπτωση -15%

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μάθετε περισσότερα για βότανα, συνταγές και αποκλειστικές προσφορές, και κερδίστε έκπτωση 20% στην πρώτη παραγγελία σας μαζί μας!

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για βότανα, συνταγές, αποκλειστικές προσφορές και για να λάβετε μία έκπτωση -15% για την πρώτη παραγγελία σας!

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

tofillo δίκταμο
Βότανα

Δίκταμο της Κρήτης: Ανακαλύπτοντας το Θαύμα της Φύσης

Ένα από τα σπουδαιότερα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της Κρήτης με πολλαπλές επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για τις οποίες είχαν κάνει ιδιαίτερη αναφορά ήδη από την αρχαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Βότανα

Συνταγές

Νέα

  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Shop

  Ευχαριστούμε πολύ τα παρακάτω websites για τη συνδρομή τους σε επιπρόσθετο, ελεύθερο φωτογραφικό υλικό (free stock) που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα μας:

  Pixabay.com
  Pexels.com
  Unsplash.com
  Freepik.com
  Canva.com
  Adobe.com
  Σταύρος Δεβεράκης (Φωτογράφος)