Πράσινες Ιδέες Εταιρικών Δώρων για Συνέδρια και Εκδηλώσεις
Οι αποστολές των παραγγελιών θα ξεκινήσουν ξανά από τις 22/8. Καλό Καλοκαίρι!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 15€ (Για τον υπόλοιπο κόσμο από 120€)

Πράσινες Ιδέες Εταιρικών Δώρων για Συνέδρια και Εκδηλώσεις

Σε μια εποχή που η οικολογία συναντά την επιχειρηματικότητα, τα “Πράσινα Δώρα” φέρνουν τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο. Μας αφορά όλους; Αναμφίβολα! Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι όπου οι πράσινες ιδέες εταιρικών δώρων και συνεδρίων, συναντούν την εταιρική σας ταυτότητα!

Πράσινες ιδέες δώρων και Συνεδρίων….με οικολογικό χαρακτήρα

Στον επιχειρηματικό κόσμο, τα οικολογικά εταιρικά δώρα κερδίζουν σημαντικό έδαφος. Δεν είναι απλώς μία τάση, αλλά ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης. Αλλά τι καθιστά ένα δώρο πραγματικά οικολογικό; Πρώτον η ιδέα να προέρχεται από την ίδια την φύση. Δεύτερον, η διαδικασία παραγωγής πρέπει να σέβεται το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ελάχιστη ενέργεια και πόρους.

Φωτογραφία από Natalia Klenova

Βότανα σαν Δώρα: Ανακαλύψτε την Αληθινή Σημασία

Ανακαλύψτε την αληθινή σημασία του δώρου μέσα από τη φύση. Με τα βότανα ως δώρα, προσφέρετε όχι μόνο ένα μοναδικό και ωφέλιμο προϊόν, αλλά και μια εμπειρία γνώσης και επαφής με το περιβάλλον. Είναι καιρός να γυρίσουμε πίσω στη φύση, να εκτιμήσουμε όσα απλόχερα μας προσφέρει και να στραφούμε σε μια αειφόρο ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Επιλέγοντας οικολογικά δώρα, δηλώνουμε τη δέσμευσή μας για έναν πιο υπεύθυνο και συνειδητοποιημένο τρόπο ζωής. Δώστε δύναμη στην ιδέα και κάντε τη διαφορά στο δώρο!

Ιδέες εταιρικών δώρων και συνεδρίων απευθείας από την φύση

Οι ιδέες εταιρικών δώρων είναι αρκετές! Περισσότερες μπορείτε να δείτε στο e-shop μας με τιμές τεμαχίου. Για ακόμα περισσότερες ιδέες και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Σπόροι Κρητικού Φασκόμηλου σε kraft κάρτα

 

Ας δώσουμε στις σχέσεις μας, αξίες και συναισθήματα. Ας είναι οι σπόροι μας ως δώρο το σύμβολο και η απαρχή μιας ανθρώπινης σχέσης που θα ριζώσει, θα ανθίσει και θα καρποφορήσει.

 

Φυσικά αρωματικά για τα ρούχα ή το δωμάτιό σας!


 

 

 

 

 

 

 

Μια οικολογική πρόταση για να δώσετε άρωμα στο σπίτι, στις ντουλάπες, στα μαξιλάρια, στο κρεβάτι, ακόμη και στην τσάντα σας.

 

Σετ Κηπουρικής Κρητικό Φασκόμηλο

Ένα σετ κηπουρικής για να φυτέψετε φασκόμηλο, κατάλληλο ακόμα και για αρχάριους.

 

Πράσινα Δώρα για Βιώσιμη Εταιρική Κουλτούρα

Η επιλογή πράσινων δώρων για εταιρικά συνέδρια και εκδηλώσεις μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μιας πιο βιώσιμης και οικολογικά ευαίσθητης εταιρικής κουλτούρας.

Έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τα δώρα μας σε μικρές και μεγάλες ποσότητες! Οι ιδέες μας τόσο με τα βότανα όσο και με τα υπόλοιπα σετ εταιρικών και συνεδριακών δώρων μπορεί με προϋποθέσεις να γίνουν και με ιδιωτική ετικέτα. Μπορείτε να μας στείλετε τις σκέψεις σας Εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το Μήνυμα πίσω από το Δώρο

Ένα δώρο δεν είναι απλώς ένα αντικείμενο. Είναι μια έκφραση των αξιών και της εκτίμησης που έχετε για τον παραλήπτη. Όταν επιλέγετε ένα οικολογικό δώρο, μιλάτε για τη δέσμευση σας προς το περιβάλλον. Αποστέλλετε ένα μήνυμα που υπερβαίνει τον φυσικό χαρακτήρα του αντικειμένου. Κάθε δώρο αναδεικνύει την επιθυμία σας για μια πιο πράσινη και βιώσιμη κοινωνία. Σκεφτείτε το πράσινο, όχι μόνο σαν χρώμα, αλλά ως έναν τρόπο ζωής που μπορείτε να μοιραστείτε μέσα από τα δώρα σας.

Συμπέρασμα

Οι οικολογικές ιδέες εταιρικών δώρων για συνέδρια δεν είναι απλώς ένα trend. Είναι ένας τρόπος να αποδείξουμε την προσήλωσή μας προς την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Ας κάνουμε την πράσινη επιλογή, την ορθή επιλογή, για το παρόν και το μέλλον μας.

 

Κερδίστε 20% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία σας!

Κερδίστε έκπτωση -15%

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μάθετε περισσότερα για βότανα, συνταγές και αποκλειστικές προσφορές, και κερδίστε έκπτωση 20% στην πρώτη παραγγελία σας μαζί μας!

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για βότανα, συνταγές, αποκλειστικές προσφορές και για να λάβετε μία έκπτωση -15% για την πρώτη παραγγελία σας!

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

tofillo δίκταμο
Βότανα

Δίκταμο της Κρήτης: Ανακαλύπτοντας το Θαύμα της Φύσης

Ένα από τα σπουδαιότερα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της Κρήτης με πολλαπλές επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για τις οποίες είχαν κάνει ιδιαίτερη αναφορά ήδη από την αρχαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Βότανα

Συνταγές

Νέα

  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Shop

  Ευχαριστούμε πολύ τα παρακάτω websites για τη συνδρομή τους σε επιπρόσθετο, ελεύθερο φωτογραφικό υλικό (free stock) που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα μας:

  Pixabay.com
  Pexels.com
  Unsplash.com
  Freepik.com
  Canva.com
  Adobe.com
  Σταύρος Δεβεράκης (Φωτογράφος)